?????????????????????????????????????????????????????????Audax Logistiek beschikt over een eigen gespecialiseerd, fijnmazig distributienetwerk in de steden, de winkelstraten, richting supermarkten, scholen, benzinestations, enzovoorts in Nederland en België. Op basis van veelal vaste venstertijden vindt uitlevering plaats van aan te leveren goederen of van heruitzetten vanuit de retourstroom. We leveren zelfs direct aan consumenten via dit netwerk. Wij maken 6.000-8.000 stops per dag.

Uniek is dat wij bij aflevering ook direct een ophaling cq. retour haling kunnen verzorgen. Wij zijn uitermate goed in staat een extra service te verlenen tijdens deze handelingen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan displays op locatie vullen, retourregistratie op winkelniveau en omwisselen van retouren. Er is dus één optimaal contact moment met u als klant of eind-klant.

Op basis van uw distributiebestand verzorgt Audax Logistiek het picken en packen, adresseren en distribueren van uw goederen. We bekijken per adres wat kostentechnisch voor u het meest gunstig is. Uitlevering op pakket- of palletniveau.

Distributie vindt plaats via onze Track & Trace APP met handtekening voor ontvangst, zodat u zeker weet dat uw zending is afgerond. Ook pakketten die u zelf heeft samengesteld en geheel gereed bij ons binnenkomen, kunnen we via ons distributienetwerk uitleveren.

Audax Logistiek is makelaar in posterijen. Wij regelen voor u de volledige verzending van al uw poststukken (zowel bus- als belstukken) en pakketten. Als makelaar in posterijen maken wij gebruik van de diverse postale dienstverleners die in de markt aanwezig zijn voor leveringen aan consumenten. Door grote volumes beschikken we over scherpe inkoopprijzen. Besparingen van tien tot twintig procent op de kosten zijn niet ongebruikelijk. Onze jarenlange ervaring op het gebied van het verzenden van poststukken en pakketten zorgt ervoor dat wij advies op maat kunnen geven. Wij begeleiden het gehele posttraject.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met John van Esch 06-22.52.21.06 j.v.esch@audaxlogistiek.nl