Volledig geautomatiseerd order picking proces.

Audax Logistiek is uw partner voor alle e-fulfilment diensten. Bent u retailer en wilt u gaan e-tailen? Of heeft u een webshop en zoekt u een partner voor uw logistieke proces?

Audax Logistiek biedt maatwerkoplossingen gebaseerd op beproefde standaarden uit de markt. Wij koppelen onze back-end oplossingen aan uw bestaande of nog in te richten front-end. Wij slaan uw producten op, verwerken uw webshop orders, verpakken ze en regelen de verzending. We werken met flexibele cut-off tijden. Daarnaast ontzorgen wij u bij een eventuele retourverwerking.

Uw partner in Warehousing E-Fulfilment en Distributie. Wij ondersteunen cross-channel distributie oplossingen zoals bijvoorbeeld een retourenstroom via de winkel (bricks) en wij zorgen er voor dat het weer in uw voorraad komt, in de winkel kopen en thuis laten bezorgen vanuit een centraal warehouse en click&collect zodat de online aankopen door de consument zelf kunnen worden opgehaald in de winkel of bij een pick-up point.
Dit kunnen we bieden omdat we over een eigen gespecialiseerd fijnmazig distributienetwerk beschikken in de steden, de winkelstraten, supermarkten, scholen, benzinestations, enzovoorts in Nederland en België. Wij maken 6.000-8.000 stops per dag.

Audax Logistiek is makelaar in posterijen. Wij regelen voor u de volledige verzending van al uw poststukken (zowel bus- als belstukken) en pakketten. Als makelaar in posterijen maken wij gebruik van de diverse postale dienstverleners die in de markt aanwezig zijn voor leveringen aan consumenten. Door grote volumes beschikken we over scherpe inkoopprijzen. Besparingen van tien tot twintig procent op de kosten zijn niet ongebruikelijk. Onze jarenlange ervaring op het gebied van het verzenden van poststukken en pakketten zorgt ervoor dat wij advies op maat kunnen geven. Wij begeleiden het gehele posttraject.

Audax Logistiek biedt de juiste schaalgrootte voor zowel de start-up als ook voor de ervaren webwinkel en e-tailer. Met 250 collega’s bieden wij al meer dan 50 jaar logistieke oplossingen. Wij ontzorgen u op het gebied van warehousing, e-fulfilment en e-logistics zodat u zich volledig kunt concentreren op uw core business.

Een belangrijke meerwaarde is onze mogelijkheid om producten uniek te maken, om producten om- en her- te verpakken, om producten van een andere barcode te voorzien, in cadeaupapier verpakken en om bijvoorbeeld sets te maken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze Value Added Services (VAS-diensten) welke eindeloze mogelijkheden bij ons kennen.

Door onze schaalvoordelen en service gerichtheid kunnen wij samen met u voor een optimale Total Cost of Ownership (TCO) zorgen.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met John van Esch 06-22.52.21.06 j.v.esch@audaxlogistiek.nl