warehouse inslag opslag uitslag smallegangen truck

Breng uw goederen onder in ons moderne en functionele warehouse, met een centrale ligging in ons taalgebied. U kunt zelf bepalen hoeveel opslagruimte u wenst en voor welke periode. Door actuele en betrouwbare voorraadinformatie kunnen wij u een duidelijk overzicht geven van uw voorraad.

Direct na ontvangst worden uw goederen ingeslagen. Ons warehouse is uitermate geschikt om uw eigendommen veilig op te slaan. Met een modern hoogbouwmagazijn heeft Audax Logistiek een opslagcapaciteit van meer dan 20.000 palletplaatsen. Hier vindt de in- en uitslag plaats middels smallegangentrucks. Dit proces is volledig met Radio Frequency ondersteund waardoor foutkansen geminimaliseerd zijn.

Volledig geautomatiseerd order picking en packing proces. 

Naast de palletopslag beschikken wij over een pickmagazijn met meer dan 70.000 locaties, verdeeld over doorrolstellingen en legborgen. In het pickmagazijn maken we gebruik van volledig geautomatiseerde pick- en packprocessen, aangestuurd door een combinatie van SAP en een warehouse management systeem (WMS). Ook hier zetten we Radio Frequency in in combinatie met pick- en put-to-light-systemen en pick-to-light-systemen om uw opdrachten/zendingen te verzamelen en te verpakken. Alle benodigde documenten, zoals pakbonnen maar ook bijvoorbeeld extra foldermateriaal ef inpakpapier voegen wij bij packaging toe.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met John van Esch 06-22.52.21.06 j.v.esch@audaxlogistiek.nl